Morgen is de prijsuitreiking van het Bokbier Open Nederlands Kampioenschap 2017. Tijdens de Nationale Bokbierdag in Zutphen worden de winnaars bekend gemaakt!

Alle bieren zijn afgelopen weekend door het Bier Keurmeester Gilde gekeurd. Een mooie diversiteit aan bieren zijn er dit jaar gebrouwen door hobbybrouwers uit heel Nederland. 

De prijsuitreiking vindt plaats in de Burgerzaal van het oude gemeentehuis, voorafgaand aan de activiteiten van de Nationale Bokbierdag. Om 12:00 uur start de prijsuitreiking, de zaal is vanaf 11:30 uur open. de prijsuitreiking is rond 13:00 uur afgelopen, dan is er gelegenheid om na te praten, een (bok)biertje te drinken of alvast de stad in te gaan alwaar de tappen vanaf 13:00 uur open gaan. Er zijn prijzen te winnen in Klasse C en D. De deelnemers van de Klasse V krijgen een oorkonde. Natuurlijk is er ook een overall winnaar. 

Vanwege de Nationale Bokbierdag is het centrum van Zutphen moeilijk te bereiken met een auto. Wij adviseren iedereen dan ook met het openbaar vervoer te komen, dat heeft als voordeel dat iedereen een bokbiertje kan drinken! Hieronder vind je het adres en een routekaartje hoe je vanaf het station bij de Burgerzaal komen. 

De Burgerzaal ligt op 7 minuten lopen van het trein- en busstation in Zutphen.

 zutphen2

Vertrek: Station Zutphen

Ga in zuidoostelijke richting naar de Stationsstraat 100 m => Flauwe bocht naar links naar de Overwelving 110 m => Sla rechtsaf naar de Turfstraat 140 m => Sla linksaf naar de Korte Hofstraat 69 m => Weg vervolgen naar de Lange Hofstraat 82 m

Het adres is:

Burgerzaal Zutphen 

Lange Hofstraat 4

7201 DC Zutphen

Hier vind je meer informatie over de Burgerzaal

Voor het programma van Nationale bokbierdag: http://www.bokbierdag.nl/

Moge het beste bokbier winnen!

0
0
0
s2sdefault

tekst uitleg BONK 2016

logo Brouwersgilde De Roode Toren