Wij willen het voor deelnemers van deze wedstrijd gemakkelijker maken door naast de gebruikelijke inleveradressen ook de mogelijkheid aan te bieden om het bier per pakketdienst aan te leveren. Commerciële bieren worden bij online bestelling al langer op deze wijze verzonden en ook de inzendingen bij Dutch Beer Challenge zijn op deze wijze aangeleverd. Niets nieuws onder de zon, maar het bier moet wel zorgvuldig verpakt worden!

Verzendinstructies

  • Gebruik voor het verzenden van het bier een stevige kartonnen doos.
  • Verpak ieder flesje afzonderlijk in breukbeschermend materiaal, verpak dit dan weer in een afgesloten plastic zak, mocht er onverhoopt toch een fles breken dan zal de rest van de inzending niet onbruikbaar worden.
  • Verpak de beschermde en ingepakte flessen in de doos waarin het verzonden wordt. Vul losse ruimte op met schokabsorberend materiaal (noppenfolie, luchtkussens/bufferkussens, schuimpads, golfkarton, eierdoosjes/trays, piepschuim/polystyreen of de inhoud van een oud hoofdkussen) Druk los materiaal goed aan zodat de flessen tijdens transport niet kunnen bewegen.
  • Tape de verzendverpakking goed dicht.
  • Vermeld duidelijk het ontvangstadres op de verzendverpakking, alsmede de afzender en uw email-adres. Vermeld ook duidelijk dat het om breekbaar materiaal gaat.
  • Verzend het bier ruim op tijd zodat het bier -na aflevering- de tijd heeft om te rusten. Het heeft onze voorkeur het bier minimaal twee weken gekoeld op te slaan voordat de keuringsdag aanbreekt.

Voorbeeld

flessen verpakt in bubbeltjesplastic
website beerofbelgium.com
flessen verpakt in doos
website beerofbelgium.com
 

Wij zullen de verzenders per email informeren zodra het pakket is afgeleverd. Alle verpakkingsmaterialen zullen wij ter recycling aanbieden bij de afvalverwerking.

Bij inzenden per pakketpost vragen wij u een extra fles achter de hand te houden, mocht het zo zijn dat er toch een fles sneuvelt tijdens het transport, dan zullen wij u vragen nog een fles te verzenden.

Het adres waar de bieren naar toegezonden kunnen worden:

Bokbier Open Nederlands Kampioenschap 2017
p/a T. Giesen
Schooltinkweg 5
7021MA Zelhem

0
0
0
s2sdefault

tekst uitleg BONK 2016

logo Brouwersgilde De Roode Toren